Jumaat, 22 Oktober 2010

Sakitnya aty...ok fine...

Assalamualaikum..dear diary...btol r org kata, buat baik dibalas baik n buat jahat dibalas jahat...seriously kite menghadapi bende tu skrg... so kpde yg blm lagi merasai keperitan peribahasa tu cpt2 r berubah... jgn r sudah terantuk baru terngadah...

Pernh x dengar kata-kata, sekali kawan selamanya kawan.. kite memng pegang prinsip ni dari dulu..

even kita gaduh besar tapi percayalah kita tak tergamak putuskan persahabatan...

even awk khianat kita, kita tetap anggap awk kawn..

even kita pernah sakitkan aty awk, u still my frenz...

even kita dah jauh beribu batu, awk tetap kawan kita...

even awk dah kawan dengan org lain, kita tetap syg awk...

    tapi kita rasa awk xpegang peribahasa tu.. mybe pada awk,

lupakan kawan lama bila jumpe kawan baru..

lupakan kenangan lama dan bina kenangan baru..

bukan kawan bila dah terpisah jauh...

kawan tu bila kita selalu bersama...

kawan tu bila kita saling memahami walaupun benda 2 salah...

    betul ke mcm tu? Hope tak... kita sayang kawan-kawan kita.. tipu kalau kita xjeles bila awk rapat ngan dy. ..Tipu kalau kita tak sakit hati bila awk xbls mesej kita...tipu kalau kita senyum bila awk mesra dengan dy... tipu kalau kita tak nangis bila teringat kisah kita...tipu kalau kita tak rindu kenangan lalu... semua tu tipu...seriously kita manusia biasa punya hati dan perasaan.. tak kisahlah kalau awk tak macam tu.... even kita xsempat rapat xbermkna kita bukan kawan kan... what ever!!!..mls nk amek pusing...

Mybe nie blsn Allah pada kita.. dulu kita selalu sakitkan hati awkkn.. I am sory... kita bukanlah kawan yang baik. InsyaAllah kita belajar dari masa lalu.. seriously kita rasa nk nangis nie.. ayoyo sbr2... awk selalu sabr ngan kita.. mybe skrg awk dah xleh sbr.. ye r kita yang salah.... 2 all frenz kt luar sana, hargailah sesiapa sahaja disekeliling anda sebelum mereka pergi kerana sikap anda...

kita sedar tu hope korang pun sedar sebelum terlambat.. biarlah kemaafan dipinta sebelum hati korang sakit bagai dihiris sembilu tajam...:(

dear diary, ustazah bad mood....


 


 

4 ulasan:

~Dr.CiNta~ berkata...

alololo, faten, dr here =D jgnlah sadis2 okey!

pu3 nonsense berkata...

dr nie tau je patient2 sdg skt..suke2...

AfiqahRazak berkata...

jgn sedey2 ye syng...kite pon nk say sori for the things i've done wrong to you..

Tanpa Nama berkata...

afikah:my lovely frenz..awk xde slh r syg.. u are my best fren....